Iedere opdrachtgever is uniek. Ieder merk is uniek. En elke communicatie opdracht is uniek. Met alle bijzonderheden en eigenaardigheden die daar bij horen.  We starten een opdracht dan ook altijd met een maagdelijk wit vel papier.

We  gaan in gesprek met onze opdrachtgever. Er wordt gekeken naar de markt, de doelgroep, de concurrenten en hoe de klant zich daarin kan onderscheiden. In overleg wordt bekeken welke middelen of media nodig zijn om de boodschap te communiceren.

Wessel & Zn werkt zowel strategisch, creatief als uitvoerend. Met andere woorden; zowel het concept en idee, het ontwerp en uitvoering  en de strategische media inzet verzorgen wij binnen één bureau. Onze klanten vinden het prettig al hun communicatie in één hand te hebben voor een consequente uitstraling en tegelijk ook een efficiënte werkwijze.

We zijn een vrij, ongebonden en flexibel bureau met verstand van retail. Wessel & Zn opereert binnen een maatschap (Maatschap 224) met creatieve partners. Pas na overeenstemming over de koers en de inzet van de middelen en de kosten gaan we aan de slag.